vrijdag 19 februari 2010

Voortbestaan na de dood als potlood


Wie fantaseert over het leven na de dood, zal misschien ook wel eens hebben gedacht aan het voortbestaan in een andere gedaante. De halfgoden uit de Griekse Mythologie hernamen veelal hun nieuwe leven aan het firmament, als ster of sterrenbeeld. Zo zal ik zelf misschien ooit terugkeren als een dwalende ster, maar voorlopig zit dat er niet in en zal ik wel gewoon een met uitsterven bedreigde diersoort worden, hopeloos opgejaagd door een genadeloze vraatzuchtige carnivoor, waarvan er velen onder ons zijn.
Daarom kun je maar beter praktisch wezen en je gedachten rust gunnen met een betaalbaar alternatief. Voor veelschrijvers als ik is er een ultieme oplossing geboden: op aarde terugkomen als... potlood. Niet zo maar een potlood, maar één speciaal vervaardigd exemplaar in luxe kist! Zo blijf je als je geluk hebt zelfs na je dood nog enigszins kunstzinnig bezig - als het ware, en lig je toch af en toe in je kist, zoals het hoort.
Wie niet gelooft dat het waar is, kijkt maar eens op deze site en overtuigt zichzelf. De box is gemaakt door de Engelse Nadine Jarvis. Deze site is in het Nederlands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten